Minister går en tur med influencer

dokumenteret frås ialt:
24.000 kr.

Selvom ministeriernes kommunikationsafdelinger er vokset støt, siden den socialdemokratiske regering kom til i 2019, er det ikke nok. Som noget nyt har den socialdemokratiske regeringstop i samarbejde med BaneDanmark gjort brug af influencer Vicky Knudsen. Hun blev hyret til bl.a. at gå en tur med transportminister Benny Engelbrecht. Regningen lød på 24.000 kroner, og den blev betalt af skatteyderne.

Det er ren frås med danskernes penge, når der sendes ekstraregninger til danskerne på grund af brug af influencere. Det er ikke kernevelfærd at gøre reklame for en minister.

Det vil Nye Borgerlige:
I stedet for at gå til frås, skal skatterne sættes ned. Danskerne skal have lov til at bestemme mere selv – også over deres egne penge. BaneDanmark skal ikke bruge skattekroner på influencere, men på at levere den ydelse, de er hyret af staten til.

Hvis ministre skal promoveres på de sociale medier, må deres partikasse betale for det.

Kilde: https://journalista.dk/rasmus-prehn-gik-en-tur-i-en-skov-med-en-influencer-og-sendte-regning-paa-24-000-kroner-videre-til-skatteyderne/?fbclid=IwAR3E7u3H-i6JPKwm-UiibZuXPeHmzaK0S2aoky8oMi-4yYSQ6dmGfM8oK18

Go to Top