Tilskud til Wonderful Copenhagen

dokumenteret frås ialt:
43,80 mio.

Næsten 44 millioner kroner betaler danskerne hvert år for, at turistorganisationen Wonderful Copenhagen kan promovere København i udlandet. Det er blot ét af utallige ekstra tilskud, som politikerne har besluttet, at turistbranchen skal have. Men det er frås at bruge danske skattekroner til at give tilskud til visse virksomheder og brancher frem for andre.

Politikerne bør holde fingrene væk og lade erhvervet om selv at organisere fælles markedsføring. Til gengæld bør politikerne sænke skatter og afgifter på erhvervslivet tilsvarende.

Det vil Nye Borgerlige
Nye Borgerlige vil afskaffe erhvervsstøtte. Ved at veksle erhvervstilskud for ti milliarder kroner til skattelettelser kan selskabsskatten sænkes fra 22 til 15 procent.

Det vil give fair og lige konkurrenceforhold. Lavere skat vil gøre det muligt for erhvervslivet selv at betale for den markedsføring, de mener, der er brug for.

Det er helt forkert, at politikerne opkræver skat med den ene hånd for så at dele noget af det ud igen i med den anden. Så er det langt bedre at lade pengene blive ude i erhvervslivet.

Kilde: Finanslovens § 08.34.02.

Go to Top