Tomme turistbusser

dokumenteret frås ialt:
1.000.000 kr.

Ringkøbing-Skjern Kommune har brugt 1 mio. kr. på en busrute, der skal lokke turister til. Busserne har i gennemsnit haft halvanden passager om bord  på hver tur. Der er allerede et udtrykt ønske fra politisk side om at FORTSÆTTE den kæmpe underskudsforretning i håb om at tiltrække flere turister fremover. Det er ren frås, når politikere er villige til at hælde skattekroner ned i et sort hul for at promovere sig selv.

Det vil Nye Borgerlige
Politikerne skal ikke lege turistvirksomhed. For det første udkonkurrerer de private aktører, der for eksempel lever af at drive turistbusser. For det andet er der en tendens til, at skattekronerne går til frås, fordi politikere bruger andres penge, og derfor ikke bekymrer sig om at få mest muligt for dem.

I stedet for at lege turistvirksomhed skal politikerne koncentrere sig om at sikre gode vilkår for det lokale erhvervsliv. Det vil skabe incitament til oprettelsen af private, konkurrencedygtige turistvirksomheder, der bedre kan lokke flere turister til.

Kilde: https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13241569/tomme-busser-koerte-det-vestjyske-sommerland-tyndt-det-offentlige-betalte/?st=1

Go to Top