UBRUGT Corona-fond

dokumenteret frås ialt:
14,00 mio.

På grund af Corona og nedlukningen af samfundet lavede politikerne i 2020 en ”genopretningsfond”. Den skulle hjælpe sunde virksomheder igennem Corona-tiden. Heldigvis har det meste af økonomien klaret sig godt, og fonden står stadig ubrugt. På trods af inaktiviteten forventer fonden et underskud på 14 millioner kroner for 2021. De penge er blandt andet gået til indkøb af rådgivning og administration.

Fonden er dermed endnu et bundløst hul af administration og bureaukrati. Det er ren frås med danskernes penge.

Det vil Nye Borgerlige
Denne fond er et udtryk for, at politikerne bestemmer alt for meget. De vil hellere administrere danskernes penge, end de vil sætte skatten ned. Derfor har politikerne gennem mange år spundet dansk erhvervsliv ind i et net af subsidier og tilskud. Dermed går danskernes penge til frås og administration, hvilket den ubrugte Corona-fond er et eksempel på.

Nye Borgerlige vil lade danskerne bestemme over flere af deres egne penge. Inden 2035 vil vi fjerne så meget som overhovedet muligt af subsidier og tilskud. De sparede penge i tilskud og subsidier vil vi give tilbage til erhvervslivet i form af skattelettelser.

Du kan læse hele vores økonomiske plan her.

Kilde: https://borsen.dk/nyheder/politik/v-statslig-milliardfond-bor-lukkes

Go to Top